Ring oss direkt: 031 – 308 88 57

Om oss

Hem → Om oss

Om Eriks Begravningsbyrå

Välkommen till en auktoriserad begravningsbyrå som sätter individen i fokus. Vi är inte den största begravningsbyrån i Göteborg men det har heller aldrig varit vårt mål. Vi vill istället vara noga med personligt bemötande och att du alltid träffar samma person under hela processen och planeringen efter att en anhörig har avlidit.

Vår vision är att: Erbjuda trygg och personlig service i ett av livets allra svåraste tillfällen.

Vår historia

Första begravningen, som genomfördes via vår begravningsbyrå, var 1985. Men vi som arbetar här har längre erfarenhet av branschen än så. Vi som grundade företaget jobbade tidigare på olika begravningsbyråer i Göteborg och valde att tillsammans skapa ett företag där vi kan påverka och förändra utifrån vårt synsätt. Detta med det personliga mötet i fokus.

Vi anser även att auktorisering via SBF är en trygghetsfaktor. Med utbildning, erfarenhet och auktorisering vill vi förmedla en trygghet vilken är grunden för ett gott samarbete och en fin begravning.

Samarbete med företag inom branschen

Vi stödjer och hjälper de anhöriga genom hela processen att planera och genomföra en begravning. Därmed kan vi presentera en rad olika kistor, urnor och gravstenar som beställs direkt via oss. Däremot är det inte vi som tillverkar dessa utan vi förmedlar bara uppdraget till samarbetande företag.

Genom ett brett nätverk kan vi hjälpa till med allt som behövs inom begravning och tiden efter dödsfallet. Om inte själva så via samarbetspartners. Bland annat kan bouppteckning och frågor ställas till vår samarbetande jurist.

Välkommen in – Vi är här för dig.

ERIKS | BEGRAVNINGSBYRÅ

Välkommen in till en begravningsbyrå som bryr sig när sorgen är som störst.